09/12/2009 - 10:13h

El Centre Carter seguirà "amb interès" la consulta del 13-D

El Centre Carter assegura, en una carta tramesa a Osona Decideix, que “seguirà amb interès els esdeveniments que se succeiran a Catalunya” amb motiu del referèndum sobre la independència del proper 13 de desembre.
 
En una carta tramesa per David Carroll, director del Centre Carter (veure document adjunt), amb seu als Estats Units, a Alfons López Tena, director executiu d’Osona Decideix, el màxim responsable d’aquest organisme privat especialista en la supervisió de conflictes internacionals, assegura que “el Centre vol el millor per a Catalunya i seguirà els esdeveniments [el referèndum sobre la independència de Catalunya] amb interès”. Aquesta carta és la resposta a una invitació formulada per Osona Decideix al Centre Carter per tal que enviés observadors a Vic durant la jornada electoral del 13D.
 
No obstant, el director del Centre Carter es disculpa per no poder enviar-hi observadors per a fer el seguiment de la jornada “atesa la nostra [del Centre Carter] participació actual al Sudan, Bolívia, Costa d'Ivori, Nepal i els territoris palestins”.
 
Osona Decideix es congratula de l’acceptació per part d’una institució de reconegut prestigi en la resolució de conflictes internacionals com el Centre Carter del cas de l’autodeterminació de Catalunya. Aquest és un fet sense precedents en la història del nostre país que ens col·loca, sense cap mena de dubte, en l’agenda geopolítica mundial, en justa correspondència a les legítimes aspiracions de la societat catalana (tal i com ho reflecteixen els darrers estudis acadèmics i demoscòpics) com mai fins ara ho havíem estat. 

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.