banner
   19/02/2013 - 09:12h

Osona participa activament a la jornada intensiva de difusió de l’ANC l’Hospitalet

 
Prop d’una trentena de parades informatives van difondre el missatge de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a tots el barris de l’Hospitalet.
 
Aquest passat dissabte, la territorial de l’Hospitalet de Llobregat de l’ANC va dur a terme una jornada intensiva de difusió de la tasca de l’Assemblea Nacional Catalana sota el lema l’“ANC omple l’Hospitalet”. Osona hi va participar amb 8 parades repartides entre la zona centre i la zona de Bellvitge. En total, 24 osonencs van formar part de l’acció. Al llarg de tot el matí van difondre el missatge de l’ANC i van captar nous simpatitzants.

La jornada també va servir per fer difusió dels actes de llançament que ha preparat l’ANC l’Hospitalet. El proper 28 de febrer està prevista una conferència titulada “L’Hospitalet pel dret a decidir” que comptarà amb la presència de Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, Lluís Cabrera, president d’Altres andalusos i Àngel Colom, Director General de la Fundació Nous catalans.

L’acció va comptar amb la col·laboració de les territorials del Barcelonès (Fort Pienc, Les Corts, Sants, Sarrià, Badalona, Gràcia, Poble Sec, Esquerra de l'Eixample, Dreta de l'Eixample, Horta, Ciutat Vella, Sant Martí, Sagrada Família i Nou Barris), Osona, Maresme (Sant Pol) i el Baix Llobregat (Cornellà), així com de la sectorial de Jubilats de l’ANC.

Des d’Osona s’ha valorat molt positivament aquesta experiència i s’espera, properament, seguir prenent part d’iniciatives similars arreu del territori. 

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.