26/08/2014 - 14:04h

Molta gent al 16è Birracrucis de Taradell

 
Dins dels actes de la Festa Major del municipi, el passat dissabte es va celebrar la 16a edició del Birracrucis, amb sortida i arribada al pavelló d'esports. Una marea blava de jovent que va inundar diversos carrers i espais de Taradell. (Foto: Pere Vila)

-Més imatges al Facebook del MésOsona
COMENTARIS
Increible
Anonim de Taradell, 26/08/2014 a les 23:44

No es un acte de la Festa Major, apart de lamentable es un acte IL.LEGAL, no reconegut per l'Ajuntament del qual esta en contra, encara que el Sr. alcalde miri cap un altre canto i no es faci responsable del que pasa al seu poble.
Es un macrobotellon a l'alçada del tant denigrat turisme de borratxera.
Si voleu veure MENORS borratxos,
baralles, trencadisses, carreres de cotxes, drogues a manta, locals que han de tancar per por, porteries reventades..... dons veniu a la Festa Major de Taradell.
La policia municipal demanan ajuda als veins per no fer-la mes grosa,tres patrulles de mossos no s'atreveixen a intervenir, gent saltan als jardins de les cases particulars a fer les seves necesitats. Quansevol raco es lloc adequat per a practicar sexe, gent dormint al mig de la carretera..... i encara teniu la poca vergonya de publicar fotos.
Publiqueu les fotos dels vidres trencats, de les portes aixafades, dels desperfectes al cotxes, del xarco de sang del pobre noi que varem tindre que rescatar mentre li aixafan el cap contra la pared devant de nens de 10 anys histerics d'allo que estaven veient.......
JA NI HA PROU estem farts de tot aixo. Algun dia ens penedirem de no haber-ho parat a temps
Si os plau si sou seriosos, no doneu resso a actes que acaben amb denuncies als mossos i intancies al Ajuntament

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.