15/06/2017 - 09:16h

Binomi - educació canina

 
Perquè a Binomi treballem amb el mètode cognitiu-emocional?
Doncs per què creiem que és el millor per a la felicitat i salut del nostre membre de 4 potes de la família, ja que estem creant un pelut nou.
 
És una educació basada en el fet que els gossos pensen i són capaços de resoldre problemes. El gos ja sap parlar com un humà (moltes vegades es diu…”sembla que m’entengui”) però l’amo – guia ha de saber parlar gos per entendre’l nosaltres a ell.

El cognitiu-emocional, es basa en un conjunt de protocols ordenats i sistematitzats, per a intervenir en el comportament caní a través de les seves dimensions: física, emocional, cognitiva i social, de manera conjunta.

És un mètode, obert, tècnic, global i integrador per donar-li al pelut els coneixements que necessita per a l’aprenentatge i comportament en el seu ensinistrament. És un mètode eficaç per a l’obtenció de resultats i dóna un gran potencial en la relació afectiva saludable entre peluts i guies.

Aquest ensinistrament es basa en 3 etapes:
1) La vinculació i comunicació (és la base de l’ensinistrament, ja que no sempre ens comuniquem i vinculem de la manera adient amb el pelut perquè ens entengui i sàpiga què esperem d’ell, i perquè es relacioni socialment amb els iguals, necessari per a la vida i felicitat de la nostra mascota).

2) L’etapa d’ensenyament i modelació de la conducta (on el pelut ha de comprendre i aconseguir la conducta nova desitjada, i modelant la conducta de base innata del pelut).

3) Treballs amb la conducta ja coneguda. En aquesta última etapa s’incorpora la conducta en el treball en equip (ensinistrament comercial), i l’activació de processos de motivació intrínseca (per exemple, ensinistrament esportiu).

És un mètode on s’aconsegueix un binomi entre gos i humà, on l’humà per tant, té una implicació de per vida. És un ensinistrament de per vida, amb el mínim de manteniment i que es pot començar a partir dels 2 mesos d’edat.

Personalment, penso que s’han d’acabar els ensinistraments on s’aconsegueix la conducta a canvi que el gos atrofiï el seu potencial social, i que generi dependències als estímuls utilitzats.

“Els humans no som conscients moltes vegades de les coses que fem malament sense mala intenció (en el 90% dels casos)”.

A Binomi estimem, respectem i cuidem al teu fidel amic, per una bona convivència i felicitat. Servei telefònic 24h - 365 dies l’any per a tots els clients.

No hi ha dos gossos iguals, per tant no hi ha dos ensinistraments iguals.
 
Binomi, educació canina
Dana Font
Tel. 660410682
info@binomi.pro
 


Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.