15/06/2017 - 09:28h

La costa catalana, la preferida pels turistes espanyols

El conegut portal de ressenyes TripAdvisor ha publicat un estudi fet sobre els gustos dels turistes espanyols per aquest estiu 2017. L'estudi s’ha realitzat analitzant les recerques dels usuaris de la plataforma a l’hora de buscar una destinació per aquestes vacances, i s’ha arribat a la conclusió que Catalunya, en especial tota la seva costa, es dels llocs preferits per estiuejar dels espanyols.
 
En especial destaquen la Costa Brava i la Costa Daurada, que han acabat a 4ª i 5ª posició respectivament, només superades per Menorca, Eivissa i la Costa de la Luz, a Cadis.L’estudi també revela que els turistes internacionals també prefereixen Catalunya com una de les destinacions preferides, principalment turistes europeus (anglesos, francesos, italians, alemanys, portuguesos, suïssos, belgues, irlandesos) y alguns de fora d’Europa (russos i nord-americans).

A més d’aquesta gran noticia, la Costa Brava i la Costa Daurada encara estan de més enhorabona, ja que a 59 platges de les dues costes els hi han atorgat la distinció de la bandera blava. Entre les platges més destacades es troben la Platja de la Mar Menuda (Tossa de Mar), Cala Montgó (l’Escala), Platja Grifeu (Alt Empordà), Cala Tamarit (Tamarit), Platja els Muntanyans (Torredembarra) i Platja del Torn (L’Hospitalet de l'Infant). Aquest fet, sumat a l’àmplia oferta turística tant de la Costa Brava com la Costa Daurada, tant d’activitats com d’allotjament (hotels a tota la zona del Alt Empordà, lloguer d’apartaments a Miami Platja, a la Costa Daurada, etc), fan que ambdues costes estiguin aconseguint unes xifres espectaculars de turisme durant aquesta primera meitat de 2017.

A més aquest any ha coincidit que les Nacions Unides han declarat el 2017 com a Any Internacional del Turisme Sostenible pel Desenvolupament, una cosa que ha animat als diferents gremis turístics a apostar per una oferta sostenible i respectuosa amb el medi ambient. La web de reserves Booking ha afirmat que segons un estudi propi de comportament d’usuaris, el 36% dels viatgers consideren que la sostenibilitat és un dels factors més importants a l’hora de planificar les vacances. En aquest sentit la distinció de bandera blava que han aconseguit les diferents platges de la Costa Brava i la Costa Daurada garanteixen que es tracta de llocs amb un alt index de qualitat, així com de sostenibilitat.
 

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.