15/06/2017 - 09:35h

La residència Casal Oller de Balenyà edita un llibre per recordar i preservar la cuina tradicional

 
La residència Casal Oller de Balenyà presentarà el divendres 16 de juny el llibre Quan cuinàvem. Receptes en conserva, un volum que vol preservar el llegat popular relacionat amb la cuina i la gastronomia catalana aprofitant l’experiència de vida de la gent gran.
 
El llibre s’ha cuit a foc lent a la mateixa residència, amb les vivències de residents i d’altres persones grans.

Amb l’elaboració del llibre també s’ha fet un treball d’estimular als residents, ja que han hagut de recordar antigues receptes, fent un treball molt positiu d’organització d’idees i d’utilitzar el llenguatge adient per plasmar en paper aquestes receptes i vivències de  temps passats.

El llibre també descriu l’alimentació tal com era abans, amb receptes basades en aliments de temporada i amb una dieta orgànica que encaixava amb l’estil de vida d’aquells temps.

Els beneficis de la venda es destinaran a l’ONG Alkaria

Amb el llibre Quan Cuinàvem. Receptes en conserva, la residència Casal Oller també vol aportar alguna cosa positiva a la societat i, per això, els beneficis de la venda del llibre aniran destinats a l’ONG Alkaria, que portarà a terme un projecte al Senegal.

Tothom està convidat a la presentació del llibre, que tindrà lloc el divendres 16 de juny, a les 5 de la tarda, al jardí del Casal Oller. Durant l’acte, també es podrà visitar l’exposició de fotos ‘Mirades d’Àfrica’, de Pau Barrena. A més, gent de l’ONG Alkaria, explicarà a què es destinaran els beneficis del llibre. També hi haurà el toc musical de Josep Maria Puigdomènech.

El llibre Quan cuinàvem. Receptes en conserva, es pot comprar a la residència Casal Oller.

Residència Casal Oller
C/ Major, 91-93
Hostalets de Balenyà
Tel. 938898305
www.casaloller.com

 

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.