01/08/2017 - 11:47h

Pep Gallifa inaugura nou saló

 
El reconegut estilista Pep Gallifa va inaugurar el passat diumenge el nou saló i centre d’estètica ubicat al carrer Pare Gallissà 1 de Vic. Molts clients i amics van voler acompanyar al perruquer vigatà en la inauguració del nou centre que va comptar, entre d’altres, amb una espectacular demostració de body paint. 

   01/08/2017 - 11:35h

La Posturologia en la desviació de la columna

 
La columna vertebral ha d’assegurar unes funcions relativament contradictòries: ser alhora sòlida i mòbil. El conjunt (vèrtebres, discos, lligaments, músculs), ha de funcionar de manera perfectament coordinada amb el sistema tònic postural que ho permet. Quan un dels elements indicats està alterat o s’instal·la un desequilibri, poden aparèixer els dolors.

   26/07/2017 - 09:45h

L'Ajuntament de Seva presenta la proposta de nous consultoris mèdics

 
La Sala Cal Pastor va acollir el passat divendres la presentació de la proposta de noves instal·lacions dels consultoris mèdics.

Administrador   26/07/2017 - 09:29h

10 consells per cuidar la salut bucodental a l’estiu

 
L’estiu ja és aquí! I l’horari de la teva família està del revés. Això vol dir lluitar amb els nens per mantenir una rutina, de manera que la higiene oral es pot convertir en motiu constant de baralles. A més, amb tota aquesta activitat extra de salts i jocs, hi poden haver emergències dentals.

   19/07/2017 - 09:20h

L’acupuntura i la medicina tradicional xinesa

 
Una tradició mil·lenària per tractar a les persones
La medicina tradicional xinesa es basa en els paradigmes filosòfics de la cultura xinesa, que entén que s’ha de viure amb harmonia amb els principis basics que mouen l’univers.

   18/07/2017 - 09:05h

Menjar bé és molt important

 
Quina relació té l’alimentació amb la salut?
Avui dia, l’alimentació és un tema que suscita polèmiques i que es troba en boca de tots. Els espectaculars avenços que han experimentat les ciències de l’alimentació i de la nutrició en les últimes dècades revelen la importància que té dur a terme una alimentació adequada com una de les millors vies de promoció de la salut i del benestar físic i emocional.

   04/07/2017 - 11:24h

L’Osteopatia i el mal de ciàtica

Si pateixes de dolors a la part inferior de l’esquena i aquests s’expandeixen cap avall als glutis i cames fins al punt en què el dolor de les cames és igual o pitjor que el de l’esquena, segurament estiguis patint de ciàtica. La ciàtica té lloc quan el nervi ciàtic es comprimeix. El nervi ciàtic és el nervi més llarg en el nostre cos i s’estén des de la part inferior de l’esquena, on se situa al canal espinal, fins als peus. La ciàtica pot ser aguda (en cas que la seva durada sigui inferior a 6 setmanes) o crònica (la durada supera aquest període de temps i fins i tot dura anys), i el dolor pot presentar-se en diversos nivells diferents, en funció de la causa i la magnitud de la pressió sobre el nervi ciàtic.

   04/07/2017 - 11:10h

Història de l’acupuntura japonesa, una teràpia indolora

 
L’acupuntura és una teràpia mil·lenària que va néixer a la Xina i d’allà va passar al Japó, on es practica des de fa 1.500 anys. La seva història té aspectes curiosos, com el fet que va ser una teràpia que gairebé només exercien les persones japoneses cegues.

   04/07/2017 - 10:43h

Com aconseguir somriures més blancs durant l’estiu

En l’actualitat hi ha moltes maneres de blanquejar les dents, com fer servir una pasta de dents especial i esbandida bucal; o realitzar-te algun tractament professional. Però també petits hàbits quotidians poden ajudar a millorar el teu somriure. Els nostres especialistes de Vitaldent t’expliquen, com seguint aquests simples consells pots fer que les teves dents estiguin més blanques i sanes aquest estiu.

   28/06/2017 - 09:10h

Què és un Naturòpata?

És un professional format en els mètodes naturals i holístics de la salut, que ajuda a les persones sanes a evitar la malaltia i els malalts a recuperar la seva salut perquè gaudeixin d’una vida normalment activa.

Pàgina 2 de 94
< AnteriorSegüent >

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.