27/06/2017 - 11:02h

Al meu fill li costa llegir

Tots sabem d’algú a qui li costa o li ha costat aprendre a llegir o escriure. Nens i nenes en edat escolar que els costa entendre el que llegeixen, que escriuen paraules, frases o textos a vegades incomprensibles pels demés. Durant l’etapa escolar, la lectura i l’escriptura són imprescindibles per a l’estudi de totes les assignatures. Cada dia a l’escola, i a  la vida, ens trobem amb paraules, frases, textos, que hem de llegir per a poder entendre allò que estem estudiant a classe o, fins i tot, per a saber què ha passat al món, quin contracte de treball ens estan oferint o cap a quina direcció he d’anar per arribar al lloc on em dirigeixo.

   21/06/2017 - 09:15h

L’acupuntura, teràpia beneficiosa pels pacients oncològics

 
Cada vegada són més els països que reconeixen els beneficis i l’eficàcia de l’acupuntura en malalts de càncer que reben tractament mèdic. Com ja dèiem en l’anterior article, l’acupuntura és una teràpia que no tracta malalties, sinó malalts. I els pacients que reben tractament mèdic oncològic, no només poden ser tractats amb acupuntura sinó que amb aquesta teràpia veuran com disminueixen els efectes secundaris de la quimioteràpia i/o radioteràpia.

   20/06/2017 - 10:52h

El temple de la salut

 
A continuació, us enumerem els 5 pilars del temple de la salut per tenir una bona qualitat de vida i us explicarem de forma més detallada la base de la salut, que és la que aguanta tota la resta de pilars.

   14/06/2017 - 09:21h

Vine a celebrar el 5è aniversari d’Odoimplant Voltregà i aprofita les seves grans promocions

 
Odoimplant Voltregà, el centre dental de Sant Hipòlit de Voltregà celebra enguany el seu 5è aniversari. La clínica dental ofereix diversos regals en forma de promocions.

   08/06/2017 - 09:35h

Prepara els teus peus per a l’estiu!

 
Clínica del Peu de Tona ha renovat les instal·lacions i ha ampliat els serveis
Arriba l’estiu, l’època de platja i de sabates descobertes i sovint oblidem la salut i estètica dels nostres peus, per tal que llueixin en bon estat aquests mesos de sandàlies i calor.

   07/06/2017 - 09:36h

L’Osteopatia i el mal d’espatlla

 
L’espatlla és una articulació formada principalment per dues articulacions, la glenohumeral (entre l’húmer i l’omòplat) i la acromioclavicular (entre l’omòplat i la clavícula).

   07/06/2017 - 09:13h

Equilibra el teu flux d’energia vital amb l’acupuntura

 
Hi ha molts mites i informacions incorrectes al voltant de l’acupuntura, una teràpia mil·lenària de la qual fins i tot l’Organització Mundial de la Salut (OMS) n’ha reconegut els beneficis que aporta.

   24/05/2017 - 09:45h

L’escola Mare de Déu del Sòl del Pont de Roda de Ter, un exemple d’escola inclusiva

 
Tot i que a poc a poc comença a ser normal parlar de l’escola inclusiva, en la majoria de casos encara no tenim del tot clar què volen dir aquestes paraules. Sabem la base genèrica del concepte, però tampoc hem aprofundit en el que vol dir i el que suposa per una família que existeixi aquest projecte.

   18/05/2017 - 09:18h

La Quiropràctica: una professió entre la medicina convencional i la medicina alternativa

 
La quiropràctica s’emmarca dins la medicina convencional. Els doctors que exerceixen aquesta especialitat han cursat les mateixes hores lectives a la universitat que els metges convencionals, tot i que els doctors quiropràctics s’han especialitzat en la manipulació espinal (ajustament) a la columna vertebral i treballen per corregir les interferències que pateix el sistema nerviós, primordialment derivades de l’estrès quotidià, que ens sol comportar malestars físics i dolors de tota mena.

   17/05/2017 - 09:59h

El Centre Ghedina de Vic cuida el teu cos amb fisioteràpia, logopèdia i teràpies específiques

 
Fa més de tres dècades, des de l’any 1985, el Centre Ghedina de Vic treballa per atendre a cada pacient de manera personalitzada, entenent-lo de manera més complexa i aplicant-li els tractaments més adients segons les necessitats particulars.

Pàgina 2 de 93
< AnteriorSegüent >

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.