06/03/2012 - 09:49h

Jeny Zegarra, disseny i confecció de qualitat en vestits de núvia i festa

 
Vestits de núvia i de festa amb dissenys personalitzats, la millor qualitat i uns preus molt ajustats. Això és el que ofereix Jeny Zegarra des de l’any 2007 a la seva botiga-taller del centre de Vic. Després de quatre anys i mig de feina, ara s’ha traslladat de local al mateix carrer de la  Fusina de Vic per oferir encara un millor servei a les seves clientes.
 
Un servei personalitzat

A la botiga-taller de Jeny Zegarra s’encarreguen de tot el procés per fer el disseny, el patronatge i la confecció a mida de vestits de núvia i vestits de festa. Un procés del tot personalitzat que té el gran avantatge d’oferir peces úniques i completament adaptades als gustos i preferències de cada clienta. De fet, l’assessorament i l’atenció personalitzada són marca de la casa i permeten aconseguir una harmonia total entre el disseny i el resultat final del vestit.
 
Es tracta d’un equip jove i preparat encapçalat per Jeny Zegarra, que estan al dia de les necessitats de la dona actual i que sempre podran aconsellar-te sobre les últimes tendències en dissenys i colors.
Un procés on la protagonista ets tu

El procés per elaborar cada vestit es pot fer a partir d’un disseny que li agradi a la pròpia clienta o que hagi vist en alguna revista. O també s’hi pot afegir l’assessorament personalitzat que ofereix Jeny Zegarra sobre les tendències actuals per tal d’aconseguir un disseny que s’adapti perfectament al cos i la personalitat de cada persona, però sempre respectant les seves idees i criteris.

Vestits de núvia, el dia més especial

Jeny Zegarra ens explica que per ella és un privilegi compartir tot el procés de disseny i confecció d’un vestit de núvia i és conscient que es tracta d’un dia molt especial. Per això, a la seva botiga-taller posen tota l’atenció necessària per obtenir un resultat que sigui inoblidable per a cada núvia.

Servei per arreglar qualsevol peça de roba

Amb la convicció que les necessitats dels clients sempre són el més important a la botiga-taller de Jeny Zegarra també ofereixen un ràpid i eficaç servei per arreglar o transformar quansevol peça de roba. A més, tenen l’avantatge que disposen d’un taller amb màquines especialitzades i per tant poden treballar amb qualsevol teixit, des de el més delicat com la seda fins el punt, la lycra o la pell.
 
A més dels vestits de festa o de núvia i del servei per arreglar qualsevol peça de roba, a l’establiment de Jeny Zegarra també tenen els millors dissenys en vestits de comunió.
 
Podeu visitar la botiga-taller de Jeny Zegarra al carrer de la Fusina, 16 de Vic, en horari de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16.30h a 20.30h i els dissabtes de 10h a 13.30h i de 17h a 20h
 
www.jenyzegarra-novias.com

 

Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.