banner
   29/09/2009 - 15:17h

Obre a Vic la Sala NA&AG, un nou concepte en art, arquitectura i immobles

 
Aquest divendres 2 d’octubre es farà a Vic l’acte de presentació de la SALA NA&AG, un nou espai únic, flexible i multifuncional on promoure exposicions, mostres, pintura, art, fotografia, escultura, workshops, arquitectura, etc.
 
NA&AG (New Architecture & Art Gallery) és una plataforma per a la divulgació de la cultura artística contemporània que es presenta alhora acompanyada d’un servei professional d’assessorament immobiliari i d’un estudi d’arquitectura. Com el seu nom indica, els temes principals que focalitza són l’arquitectura, els immobles (gestió i compra-venda) i les obres i objectes del món de l’art i el disseny.
 
“New” fa referència al concepte de recent, d’esperit jove i emprenedor, d’idees fresques, de propostes noves i diferents, de múltiples solucions davant qualsevol repte.
 
L’artífex d’aquest nou concepte de sala és un equip format per dos joves professionals: Gerard Creus, llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses i especialitzat amb un Màster d’Assessoria i Gestió Immobiliària per la Universitat de Barcelona i Cristina Bech, llicenciada en Arquitectura per l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) i especialitzada en projectes d’arquitectura, rehabilitacions i interiorisme combinant a estones el disseny gràfic i de producte.
 
Després dels anys de formació i col·laboració en diverses empreses, tots dos decideixen prendre’s un parèntesi laboral traslladant-se a Nova York. Durant tres mesos reben l’impacte directe de la velocitat i la innovació de l’illa de Manhattan, el contacte amb la societat americana obre nous pensaments i comença a remoure la idea d’un projecte en comú.
 
D’aquí neix la SALA NA&AG. Després d’un llarg viatge, el retorn són tot idees i propostes, impulsos i ganes de dotar Vic d’un punt de referència pel món de l’art i l’arquitectura que exalti la capitalitat de la ciutat que l’acollirà. NA&AG arriba a Vic oferint als seus visitants un nou espai on descobrir, experimentar i gaudir.
 
Conjuntament amb la presentació de la sala, el proper divendres s’inaugurarà la primera exposició NA&AG, centrada en l’obra de l’artista i escultor contemporani Bonaventura Ansón, que porta per títol, “Bonaventura Ansón 1968 - 2009 Selected Works”. Aquest artista inicia el seu camí l’any 1968. Estudia a París tècniques de gravat i d’altres i a partir dels 90 realitza escultures d’obra pública. El 96 arriba a Itàlia per esculpir els marbres de Carrara. Autodidacte i curiós pels nous materials, Ansón desenvolupa els seus temes i els trasllada fins a dia d’avui amb noves tècniques i suports.
 
Presentació SALA NA&AG - Divendres 2 d’octubre, a les 20h.
C/ Bisbe Morgades, 28 -  08500 Vic
Telf: 93.885.67.86
naag@naag.es 


Nom:
Títol
Comentari
Comprovació
Si us plau, escriu les lletres
de la imatge al requadre que té a sota.
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Destacats

CLASSIFICATS
807 39 90 10 -

Galeries de fotos

Últims 10 comentaris


MésOsona c. Ramon Soler, 4. Habitat Catalunya, Edifici Barcelona. Baixos. 08500 VIC Tel 93 885 6929 Membre de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta. Publicació controlada per OJD.