Cap de setmana de blancs i negres del CB Tona

Victòria del sènior masculí del CB Tona davant un molt combatiu CB Salt

CB Tona.- Cap de setmana agredolç pel Club Bàsquet Tona. Per una banda, victòria molt treballada del masculí, mentre que, per l’altra, el femení no tenia un bon dia i sortia derrotat de Badalona.

CB Tona 81- CB Salt 78

Victòria del sènior masculí del CB Tona davant un molt combatiu CB Salt, en un dels partits més incerts i emotius de la temporada. Molt conscients que a Tona es jugaven una de les últimes possibilitats d'eludir la promoció d'ascens, els gironins van plantejar un partit dur i intens en defensa, amb poques floritures tàctiques però molt basat en l'1x1 en atac. Menció a part mereix el seu jugador  Pol González, que va ser l'autor de 36 punts i va fer anar de corcoll durant tot el partit a tota la defensa tonenca.

Des del minut 1 al 40 el partit va seguir el mateix patró: la igualtat total entre els dos equips. Les distàncies van ser mínimes i no oscil·laven mai més enllà dels sis punts. Marxaven a la mitja part amb un (43-41).

Els tonencs van anar més estona al darrere en el marcador que els gironins, però per contra, en els moments claus del partit i malgrat l’actuació arbitral en l'últim minut del partit, el CB Tona aconseguia una victòria que es podria haver decantat a qualsevol dels dos bàndols (81-78).

En aquests moments i quan encara falten alguns enfrontaments entre rivals directes a la classificació, el CB Tona ocupa la quarta posició i afronta una recta final de quatre partits molt dura per intentar aconseguir l'objectiu final de la tercera posició de Segona Catalana,.

UB Llefià 48 - CB Tona 37

Partit molt dolent en línies generals del sènior femení. Després d'una bona victòria la setmana anterior, l’equip afrontava una bona oportunitat per posar-se en un molt bon lloc a la lliga.

Una mala primera part, però amb bon encert en el tir, possibilitava tenir una renda d'un punt per assolir una 11a victòria molt desitjada. La sortida llavors, amb un mal joc de l'equip, portava les tonenques a tancar el partit amb una derrota (48-37).

Al CB Tona encara li queden quatre partits en una lliga molt complicada, on tot dependrà d’ell mateix.