Cap de setmana de derrotes del CB Tona

El partit del sènior femení s'ha decidit amb un triple de l'equip local quan faltaven tres segons per acabar

CB Tona.- Derrota del sènior femení del CB Tona a la pista d'un bon Fontajau. En el que ha estat un dels millors partits del sènior del Tona, el partit s'ha decidit amb un triple de l'equip local quan faltaven tres segons per finalitzar el partit, deixant el resultat final de 69-66.

Començant per un primer període on les visitants han mancat de falta d'intensitat, les de Tona han mostrat un joc polit per deixar el partit en una bona posició. La part més desagradable per les tonenques ha arribat al segon període. El gran encert exterior de Fontajau i la falta d'encert de les visitants en el tir lliure, tot i el bon treball en conjunt de les jugadores, les ha portat a perdre per 15 punts a la mitja part. En la segona part, millors decisions i un treball en defensa dels millors de la temporada apropava les tonenques a tres punts de l'equip local.

A falta de menys de dos minuts pel final, el Tona es posava 2 punts per davant. Quan només quedaven 30 segons i amb el partit empatat, les de Fontajau anotaven de 2 per ser contestades immediatament pel Tona, empanant altre cop el partit. Amb 14 segons per jugar, les locals aconseguien clavar, després d'una bona defensa del Tona, el triple que els donava el triomf.

Derrota del Sènior masculí

Partit irregular del Sènior masculí a casa. Un molt bon primer quart dels locals, amb accions ràpides al contraatac i encert des de l'exterior, deixava el marcador en un 28 a 14 que poc feia preveure el desenllaç final del partit. A partir del segon quart, el CB La Garriga va imposar el seu joc, i els tonencs no van poder retrobar el bon joc dels primers minuts, acabant encaixant la primera derrota com a locals de la temporada.