Cap de setmana de victòries emocionants del CB Tona

El femení ha guanyat set dels últims nou partits

CB La Garriga 74 -  CB Tona 76

Emocionant partit viscut a La Garriga la tarda de diumenge, amb alternatives contínues de tots dos equips al marcador. El CB Tona va prémer l'accelerador al moment just i va arribar a l'últim minut amb un avantatge de +7, però el desig d'agradar a la parròquia i no matar el partit quan toca per part dels tonencs, va donar lloc a un últim minut frenètic amb tècniques i triples en contra, tirs lliures a favor i tots els ingredients d'un final emocionant.

En definitiva, gran victòria del CB Tona, que li permet arribar a la tercera posició de la taula, compartida amb el CB Mollet i el CB Lliçà.

CB Tona 58 - BC Fontajau 55

Tercera victòria consecutiva del sènior femení de primera catalana davant d'un dels equips capdavanters de la lliga com és el Fontajau. Mal començament de partit de les de Tona, perdent el primer parcial 9-19. A partir d'aquí, tot i guanyar el segon quart, les tonenques sempre anaven a remolc d'un molt bon Fontajau. Desencert en totes les facetes del joc no permetien apropar-se prou al marcador, anotant només 18 punts abans del descans. La segona part va ser una altra història, tots dos quarts guanyats per les locals permetien aconseguir una victòria als últims segons que referma l'equip en aquesta segona volta, guanyant set dels últims nou partits.