Derrota del Femení Osona – Ova Projects (48-59) davant AE Minguella de Badalona

Per la seva part, el Sènior B va fer un molt bon partit per imposar-se (58-38) davant del FD Cassanenc

Antoni Muñoz.- Cap de setmana de cara i creu en els diferents equips grans del club. Per una banda, el Sènior A del Femení Osona – Ova Projects ha perdut el partit davant l’AE Minguella de Badalona. Un partit en què, malgrat la igualtat de la segona part, el mal començament ja va donar un avantatge al rival que no va deixar escapar. Els equips van marxar al descans amb avantatge visitant (23-34), una diferència que es va mantenir fins al final, ja que, el segon temps, va ser molt igualat, i les osonenques no van poder reduir les diferències. El desencert en el tir exterior osonenc va marcar les diferències a l’hora de sumar punts en el marcador.

Per la seva part, el Sènior B va fer un molt bon partit per imposar-se (58-38) davant del FD Cassanenc. Les osonenques es varen trobar molt còmodes a la pista i aviat van demostrar la seva superioritat, ja que marxaven al descans amb vuit punts a favor (23-26). Al segon temps, la intensitat defensiva osonenca i un bon encert en atac van fer augmentar la diferència, especialment en el darrer quart, quan van deixar tancat el partit i van assegurar la victòria per l’equip local.

El Sènior C, en partit de rivalitat comarcal, no va poder superar al CB Manlleu amb qui va acabar perdent (44-61), mentre que l’equip de categoria Sots-21 es va veure superat (35-58) per un AE Minguella de Badalona que també va ser superior.

Pel que fa als equips de base, destaca la victòria del Júnior 2006, que continua líder de la classificació. Segueix mantenint aquesta posició després de superar (61-52) a Canovelles BC en un partit molt treballat. D’altra banda, el Júnior Blanc, en un partit més disputat i emocionant, va acabar guanyant (48-50) a la pista del CB Santpedor.

El Cadet Taronja, en un altre dels enfrontaments destacats de la jornada, va superar (59-46) al CB Sant Adrià Lila; mentre que el Cadet Negre va acabar perdent a la pista del CB Súria per un ajustat (58-54).

En les categories més petites, va ser un cap de setmana on predominaren les victòries dels equips del Femení Osona-Ova Projects. Per una banda, només l’Infantil 2010, el Mini 2012 i el Pre-Mini Sparks no van superar als seus rivals, mentre que l’Infantil 2011, l’Infantil Taronja, l’Infantil Blanc i l’Infantil Negre; el Mini 2013 i el Mini Negre; i els Pre Mini’s Liberty i Mercury van guanyar als seus respectius rivals.