Derrota del Femení Osona – Ova Projects a Argentona (60-46)

El Sènior B i C també van sortir derrotats dels seus enfrontaments

Redacció.- El Sènior A del Femení Osona – Ova Projects va perdre a la pista del CB Argentona un partit en què l’equip local va sortir amb molta força i aviat es va posar en avantatge en el marcador. Tot i que les osonenques van aguantar, la manca d’encert en el tir exterior les va portar al descans amb un desavantatge de deu punts (36-26). El segon temps va ser mes igualat, però finalment el Femení Osona va sortir amb derrota de la seva visita a Argentona.

El Sènior B es va desplaçar a Llinars del Vallès per disputar un partit amb molta igualtat, especialment a la primera part, quan les osonenques van anar al descans amb una mínima diferència desfavorable (22-21). En el tram final, les locals van fer un parcial 8-0 que va desfer l’equilibri i el Femení Osona no va aconseguir reduir diferències per acabar amb una derrota clara (49-38). El Sènior C tampoc va aconseguir res positiu de la seva visita a Solsona (66-41). En categoria Sots-21, el Femení Osona-Ova Projects va lluitar força en un partit igualat a la pista del Basquet-Ceissa de Sant Andreu de Barcelona, però que es va decantar del bàndol local per un ajustat (45-40).

Dels equips inferiors, destaca la superioritat del júnior 2006, que continua líder, i es va imposar al Sol Gironès-Bisbal Basquet (43-71). El Júnior Negre es va imposar al CB Roda (59-43), mentre que el Júnior 2007 va perdre (78-49) davant Basquet girona-Uni Laia Palau. El Cadet Taronja va superar amb claredat (51-80) al Sol Gironès-Bisbal Basquet, igual que el Júnior Taronja, que va ser superior (71-36) davant CB Artés.

En els equips més petits, predominaren les derrotes a les victòries. Els Pre-Mini’s Liberty, Mercury i Sparks; el Mini 2012 i els infantils de 1r. Any, el Blanc i  l’Infantil Negre no van superar als seus rivals, mentre que Pre-Mini Mystics i els Mini’s 2013 i Negre i l’Infantil 2010 i l’Infantil Taronja van acabar els seus partits amb victòria.