Derrota del Femení Osona – Ova Projects davant del Sabadell BQ Vallès (45-58)

Antoni Muñoz.- L’equip Sènior A del Femení Osona – Ova Projects va perdre davant el Sabadell BQ Vallès per la manca d’encert, especialment en el tir exterior. Tot i la igualtat en el primer quart, abans del descans l’equip visitant ja va marxar en el marcador per la manca d’encert atacant de les osonenques. Es va arribar al descans amb avantatge de les vallesanes (19-29). Al segon temps va tornar la igualtat, però el Femení Osona no va poder retallar diferències. En el tir exterior, les d’Osona només van aconseguir dos encerts de 27 intents des de més enllà de la línia de triple, mentre que el seu rival sí que va estar més afortunat  amb nou cistelles de tres punts, també amb 27 intents. Aquesta derrota manté al Femení Osona-Ova Projects a la zona mitja baixa.

El Sènior B va aconseguir imposar-se al TECE Pia Olot en un partit en el qual les osonenques van ser superiors. Des del primer minut ja es van posar per davant en el marcador, i en cap moment van perdre els avantatges. Al descans, els dos equips marxaven amb avantatge osonenc (25-17). A la represa, va continuar la mateixa tònica. Un partit plàcid en el qual el Femení Osona-Ova Projects no va necessitar massa intensitat defensiva, ja que no va notar en cap moment que se li pogués escapar la victòria.

Per la seva part, el Sènior C va començar molt bé el partit, però es va anar desfent de mica en mica i, a la segona part, es va deixar remuntar pel CB Llívia-Puigcerdà, amb qui va acabar perdent (45-56). L’equip de Sots-21, en un enfrontament poc encertat en atac per part dels dos equips, es va acabar imposant per la mínima (32-31) al CB Orlandai.

Pel que fa als equips inferiors, destaca la victòria del Júnior 2006 davant GEiEG Girona (52-30), que permet a les osonenques seguir ocupant places de la zona alta. En canvi, el Júnior 2007 va sortir derrotat (75-41) de la pista del CB Joventut-Les Corts en la categoria d’equips de primer any. Per la seva part, el Júnior Blanc va perdre un partit (45-41) en el qual també va tenir opcions de victòria a la pista del Bàsquet Safa Claror.

El Cadet Taronja va guanyar amb claredat (72-51) al CB Joventut de Badalona 1, mentre que el Cadet Negre va perdre a la pista del CB Vilanova del Vallès per un ajustat (58-53).

A les categories més petites, van predominar les victòries. L’Infantil Blanc i l’Infantil Negre; i els PreMinis Mercury i Mystics no van superar als seus rivals. L’Infantil 2011; els Mini’s 2012 i 2013; el mini Negre i els PreMinis Sparks i Liberty van superar als seus rivals, alguns amb molta superioritat.

El proper cap de setmana, coincidint amb el carnestoltes, hi ha jornada de descans.