Derrota del Femení Osona – Ova Projects davant EL CB Joventut de Badalona (48-65)

El proper cap de setmana s’incorporen a la competició els equips més petits

Antoni Muñoz.- Aquest cap de setmana ha retornat la lliga de 1a Categoria Catalana després de l’aturada nadalenca, i l’equip Sènior A del Femení Osona - Ova Projects ha començat amb derrota davant el líder, CB Joventut de Badalona. Tot i que, a la primera part, el partit va ser una mica més igualat i els equips van anar al descans amb victòria visitant (20-27), al segon temps, el Joventut de Badalona va fer notar la seva superioritat, especialment en el joc interior, i no va deixar que les osonenques poguessin retallar distàncies. En el darrer tram de partit, l’equip visitant va augmentar les diferències en el marcador i va assegurar-se la victòria davant un Femení Osona - Ova Projects que no va poder reduir les diferències.

Per la seva part, el Sènior B va sortir derrotat de l’enfrontament amb el CN Sabadell, en un partit que ja es va començar a sentenciar a la mitja part, quan els equips van anar al vestidor amb un clar avantatge visitant (21-40). Al segon temps, el millor joc i la superioritat visitant van acabar de tancar el partit i, especialment, en el darrer quart, el baix percentatge d’encert de les osonenques va donar llibertat al rival per assegurar-se la victòria.

El Sènior C tampoc va tenir la victòria a l’abast, ja que va acabar derrotat (34-67) del seu enfrontament davant el CB Castellet. A categoria Sots-21, el Femení Osona -  Ova Projects va disputar un partit més igualat i emocionant davant CB Les Franqueses. Les osonenques van ser derrotades (43-47) en un partit que es va decidir en els minuts finals.

Pel que fa a les categories inferiors, destaca la victòria clara del Júnior 2006 en Interterritorial, que es va imposar (64-31) al Shad CB Mollet A, mentre que el Júnior 2007 va ser molt superior (75-26) davant el FC Martinenc B.

En Cadet, el Femení Osona- Ova Projects es va desfer (97-38) de Manresa CBF en un partit sense massa història.

Pel que fa als equips més petits, la jornada es reprendrà el proper cap de setmana i només van jugar els de categoria Infantil. L’Infantil 2010 va caure (51-76) davant el CB Joventut de Badalona i l’Infantil 2011 va sortir derrotat (44-54) davant Manresa CBF.

El proper cap de setmana s’incorporen a la competició els equips més petits tot i la majora d’enfrontaments del Femení Osona - Ova Projects seran fora de casa.