Doble victòria del CB Tona

Victòria molt treballada del CB Tona femení a Argentona i important victòria del masculí contra un rival directe

Redacció.- El Club Bàsquet Tona ha aconseguit una doble victòria aquest cap de setmana.

CB Argentona 64 - CB Tona 67

Victòria molt treballada del CB Tona femení a domicili de l’Argentona. Amb un molt bon començament de les tonenques, molt resolutives durant tot el primer quart, la reacció de les d'Argentona arribava al segon quart, on les pèrdues en transició i la falta de contundència en el rebot defensiu permetien arribar al descans amb les locals per davant al marcador (27-24).

A la represa, tot va canviar, l’Argentona va pressionar molt més en defensa i en atac i les de Tona seguien tenint problemes amb les pèrdues, tot i així mantenint sempre distàncies per sota els 10 punts. L'últim quart va ser el de la reacció visitant, el CB Tona començava nou punts per sota al marcador, però un parcial de 16-28 amb una explosió ofensiva espectacular permetia que les d'Osona s’emportessin un partit disputadíssim fins als darrers segons.

CB Tona 82 - Bisbal Bàsquet B 67

Per altra banda, important victòria del CB Tona masculí contra un rival directe en la lluita per les posicions capdavanteres de la classificació.

Sortida una mica dubitativa i sense massa intensitat defensiva per part dels tonencs (7-9). Amb l'inici de les rotacions, s'incrementa la pressió defensiva, el control del rebot i el joc a camp obert. Aquesta millora es veu reflectida en un final de quart molt favorable als locals (26-13) i un manteniment de la distància a la mitja part (48-35). Als vestidors, les indicacions del tècnic local eren clares: millora de la intensitat defensiva, ritme i duresa mental per no recaure en errades del passat.

En un principi, Bisbal Bàsquet iniciava un bon tercer quart, però a mesura que anaven transcorrent els minuts, el CB Tona s'anava fent gran i la Bisbal s'empetitia, aconseguint, en el final del  tercer quart i inici de l'últim, un avantatge que seria definitiu (68-50). A partir d'aquí, el partit va ser un intercanvi de cistelles, en el qual el CB Tona va acabar incrementant el seu score (82-57) final.

Amb aquesta victòria, el Tona s'acosta una mica més a la zona alta de la classificació i espera, després de l'aturada de carnestoltes, a un altre rival directe com és el  CB Arbúcies.