Victòria del Femení Osona davant JET Terrassa (63-52)

L’equip Sènior B també s’enfrontava al mateix rival

Antoni Muñoz.- L’equip Sènior A del Femení Osona - Ova Projects va aconseguir la tercera victòria consecutiva en un enfrontament on va haver de treballar molt. El partit va ser molt igualat i amb fins a vuit alternances en el marcador. Les osonenques van jugar amb molta intensitat en defensa, fet que les va permetre anar al descans lleugerament per davant (36-33). A la represa, va continuar la igualtat, i no va ser fins al darrer quart que les d’Osona van començar a agafar diferències per assegurar una nova victòria que els permet estar en una tranquil·la zona mitja.

L’equip Sènior B també s’enfrontava al mateix rival del Jet Terrassa, a qui va superar amb autoritat, sempre per davant en el marcador. Tot i que a la primera part les diferències no van ser gaire importants, l’equip d’Osona marxava al descans amb un resultat favorable (26-20). Al segon temps, la superioritat es va reflectir de manera més clara a la pista i va anar augmentant la diferència en el marcador.

El Sènior C, en canvi, va sortir derrotat (63-50) de la visita a la pista del CB Vilatorrada. Tampoc l’equip de Categoria Sots-21 va poder superar (38-45) al seu rival, CB Viladecans. Dels equips de base, el Júnior 2007 va ser molt superior (67-36) davant CB Pia Olot; i el Júnior 2007 no va superar a Jet Terrassa (62-48). El Júnior Blanc va perdre un partit molt igualat (44-47) davant CB Pedagogium. El Cadet Taronja va perdre (45-40) a la pista del CE Sant Nicolau, mentre que el Cadet Negre no va superar (50-27) al CB Granollers.

En les categories més petites, l’Infantil 2010 i l’Infantil Taronja; Els Mini’s 2012 i 2013; els Pre-Mini’s  Mystics i Sparks no van superar els seus rivals. En canvi, els Infantils Negre i Blanc i els Pre-Mini’s Mercury i Liberty sí que van emportar-se victòries.