Victòria del Femení Osona – Ova Projects (46-49) a la pista del CB Llefià

El Sènior B també va aconseguir una treballada victòria (53-57)

Anrtoni Muñoz.- L’equip Sènior A del Femení Osona - Ova Projects va aconseguir una important victòria en la seva visita a la complicada pista del CB Llefià. Tot i una primera part molt igualada en què les osonenques van tenir una defensa molt intensa i que les va portar al descans només un punt per sota de les seves rivals (18-17), a la represa, el poc encert atacant va donar joc a l’equip local que va a començar a marxar en el marcador. Pero amb els canvis tant de sistema com en la rotació de jugadores, el Femení Osona-Ova Projects va entrar al darrer quart amb molta intensitat defensiva, fet que li va permetre capgirar el marcador i emportar-se la victòria.

D’altra banda, el Sènior B també va aconseguir una treballada victòria (53-57) després d’un mal començament. A la primera part, les osonenques no van estar encertades i van anar sempre per darrera. Al segon temps va canviar el panorama, i al final del tercer quart, el Femení Osona  va posar-se per davant. El tram final de partit va ser molt igualat, pero l’equip osonenc va aconseguir assegurar-se la victòria desprès d’un bon treball en defensa. En canvi, el Sènior C no va tenir opcions i va sortir derrotat (60-38) de la seva visita a la pista de La Salle Manresa, mentre que l’equip de Sots-21 va perdre per un ajustat (48-46) a la pista del CB Sant Ignasi, en un partit emocionant.

Dels equips inferiors, destaca la victòria del Júnior 2006 a la pista del CB Vilassar (42-65), en un partit on les osonenques van ser superiors. El Cadet Taronja també va aconseguir la victòria (52-42) en superar al CB Sant Gervasi 1, de Mollet. En canvi, el Cadet negre va superar, amb més dificultats a la UE Basquet Martorelles (50-46).

Els Infantils Negre i Blanc, l’Infantil 2010 i l’Infantil 2011, juntament amb els Pre Mini’s Mercury i Mystics, no van superar als seus rivals. Per la seva part, els Mini’s 2013 i 2012, el Mini Negre i els Pre Mini’s Liberty i Sparks, van guanyar els seus enfrontaments.