Victòria del sènior femení del CB Tona i derrota del masculí

Victòria importantíssima del sènior femení a domicili del Vitaldent Manresa (48-52)

CB Tona.- Victòria importantíssima del sènior femení del CB Tona a domicili del Vitaldent Manresa (48-52). Començament de partit dubitatiu de les tonenques, que amb algunes baixes semblava que els costava prendre el ritme del partit que proposava Manresa. Un primer parcial de 18-8 favorable a les locals posava el CB Tona en una posició incòmoda per afrontar la resta de partit.

Reacció immediata al segon quart, igualant el parcial però sense poder reduir el desavantatge i marxant al descans a deu punts de les de Manresa.

La represa va ser una de les millors reaccions de l'equip durant aquesta temporada, amb avantatge de les tonenques, que arribaven als últims minuts de partit sempre per davant i controlant el marcador per aconseguir la victòria final.

Un pas més, un pas important i, sobretot, una mostra més de la capacitat d'aquest grup de noies de superar-se i jugar en equip.

CB Tona 68 - Ceset 72

Partit molt igualat del sènior masculí, que finalment va caure del costat del Ceset. Va ser un partit amb alternatives constants al marcador, amb 15 canvis de guanyador parcial, on cap dels dos equips va poder agafar un avantatge significatiu.

En l'últim quart, l'equip visitant va estar més encertat en els moments clau i va poder imposar el seu ritme de partit per endur-se la victòria final (68-72).