Victòria masculina i derrota femenina del CB Tona

Important victòria a domicili del Sènior masculí contra el CB Salt (60-82)

CB Tona.- Important victòria a domicili del Sènior masculí contra el CB Salt (60-82). Tot i un inici fulgurant del locals, els tonencs van reaccionar ràpidament amb un parcial de 2 a 16, agafant un avantatge de 9 punts que es va mantenir fins al descans (25-35).

En la segona meitat, el CB Tona va mantenir la intensitat en defensa i en atac, finalitzant el tercer quart amb un 36 a 54 que deixava gairebé sentenciat el partit. Al darrer quart, els dos equips van disminuir el nivell defensiu, fet que va provocar un parcial molt anotador favorable al tonencs (24-28).

Un partit que deixa bones sensacions al club, amb els jugadors que surten de lesions agafant ritme de competició. Dissabte vinent, l’equip rebrà al CB Mollet, un rival que posarà les coses molt difícils als locals.

CB Tona - UB Llefià (52-55)

Derrota, en canvi, del Sènior femení de primera catalana davant el Llefià al municipal de Tona (52-55). Un partit poc vistós on les defenses es van imposar als atacs.

Les de Tona no van estar gens encertades de cara a cistella i ho van pagar durant tot el partit. El primer  quart va ser de clar domini visitant, però de seguida les tonenques van eixugar els desavantatges per posar-se per davant en alguns moments del segon quart.

Moltíssima igualtat en tot moment, que es va repetir durant tercer i últim quart fins arribar al final, on el desencert local va penalitzar massa a les tonenques de cara a aconseguir una victòria.

Tot i la derrota, se segueixen veient detalls que semblen confirmar el camí del canvi d’aquest equip.