400 persones van assistir a la Vetllada de Cuina Solidària

Es van poder degustar les diferents tapes elaborades per professionals de la restauració del territori



(Foto: Carme Molist).- El passat 13 de juny va tenir lloc al Pati de l’Ós del Seminari Vic la primera vetllada d’aquest any 2019 i que va comptar amb l’assistència de 400 persones. Totes elles van poder degustar les diferents tapes elaborades per professionals de la restauració del territori i que de forma desinteressada participen d’aquesta cita solidària, doncs tots els diners recaptats ajuden a finançar projectes adreçats a col·lectius que ho necessiten. La dinàmica de la Vetllada continua essent la mateixa del primer dia: els assistents adquireixen prèviament l’entrada i aquesta els va permetre tastar les tapes cuinades i elaborades per 15 restaurants del territori. 



Els restaurants que han participat d’aquesta primera Vetllada de l’any 2019 han estat: la Fonda Sala; el restaurant el Barecu; el Gravat; el restaurant Untok; L’Auró; la Fonda d’Alpens; Cal Jutge; El Ferrer del Tall; el Seminari Vic; el restaurant Xesc; l’Escola d’Hostaleria d’Osona; el Xocolater de Taradell; el restaurant Faves Comptades; la Cuina de Sant Tomàs i Chocolate Academy.



Gràcies als diners recollits i els que està previst que es recaptin durant la segona Vetllada d’enguany es faran realitat 4 projectes: “Fem Xarxa” de Càritas; “Mirades Felices” de la Fundació Josep Comas; “Dones amb beca econòmica” del Casal Claret i “Mecenatge terapèutic per a infants i joves” de la Fundació MAP del Ripollès.



Finalment destacar que la Vetllada s’organitza per part d’un equip humà de forma totalment altruista i que enguany es va comptar amb la col·laboració activa per part de voluntaris de l’Associació Tapís i de membres de les entitats que gestionaran els projectes.


Més notícies de Societat