Àgil
Mellow Yellow

Concorreguda Fira de Nadal a Sant Vicenç i animada Festa de la Tapa i de la Cervesa

La Festa de la Tapa i la cervesa, va esgotar existències un parell d’hores després de començar



Toni Carrasco (Fotos: Toni Carrasco).- Durant tot el cap de setmana passat el pavelló municipal de Sant Vicenç de Torelló ha estat l’eix central de l’animació, la festa i la gastronomia d’aquest petit poble de la Vall del Ges. Centenars de persones s’hi van acostar per gaudir de les actes de la Fira de Nadal i també per delectar les tapes i les cerveses artesanes de la Festa de la Tapa i la Cervesa que va tenir lloc dissabte al vespre.



La Fira de Nadal, amb una trentena d’estands de la contrada es completava amb actuacions diverses com els cants infantils de l’Escola Lloriana o les exhibicions d’hip hop dels grups Mini-Style, Never give up, Diversity, The pink dancers o Replay. Tambe vam poder veure mostres de ball de La Fàbrica deles Arts, actuacions de màgia amb el mag Octor i jazz en directe amb Marcel Druguet al saxo i Carles Planas al piano. Diumenge els actes festius van incloure tallers i exhibició defer anar baldufes, cercavila de gegants, batucada, una gran Quina, mostra de trial 4x4, forja en viu, escultures de fusta, inflables, parc infantil, mercat setmanal i tallers de nadal com un d’elaborar tions. 



Per la seva banda, la Festa de la Tapa i la cervesa, va esgotar existències un parell d’hores després de començar i es van poder degustar cerveses artesanes com Barret del Vallès Oriental o Cesc JK i Fort, ambdues del Barcelonès. 



Entre les tapes n’hi havia de ben elaborades, creatives i suculentes com les de Cal Nunci amb la sopa torrada amb pilotilles i el pollastre picant amb arròs Basmati; Cal Pagès amb el croissant de poma confitada i foie, croquetes de pop amb allioli de pera o les pilotilles de ceps; el Casino de Borgonyà amb les patates rústiques al nostre estil i les aletes de pollastre agredolces; la Fonda Vilaseca amb els pinxos de botifarra i els pinxos de formatges; El Casal de Santvi amb el Va de bolets calents amb tòfona, Ens fotem una coca? Marinera?, i el trinxat i esparracat amb molta dignitat; el Xiringuito amb els fesolets vegans i la patata amb sentit; la Coope amb els natxos i els fingers; el forn Jolis amb les bombes de xocolata i la mousse de fruites si els postres Masgrau amb la pannacotta de mango i el pastís de formatge amb nabius.



No és per tant gens estrany que en dues hores els de Sant Vicenç s’ho acabessin tot, amb tanta diversitat, originalitat i bon producte que va oferir una fira única a la contrada.


Més notícies de Societat