Àgil
Mellow Yellow

L’Embarcador del Ter encetarà temporada el proper 15 de juny de la mà de Dani Rifà

La proposta de Dani Rifà proposa una carta renovada amb una oferta gastronòmica més àmplia

La proposta de Dani Rifà proposa una carta renovada amb una oferta gastronòmica més àmplia





L’Ajuntament de Manlleu ha adjudicat la gestió del bar de l’Embarcador del Ter a Dani Rifà (Tremendu), que obrirà portes, si va tot bé, dilluns vinent dia 15 de juny. La proposta de l’antic gestor de la Guingueta de Roda de Ter, ha estat seleccionada entre les 4 propostes professionals que s’han presentat al concurs obert per l’Ajuntament de Manlleu. 



La proposta té dues vessant, la gastronòmica i la cultural. Pel que fa a la primera, es vol ampliar la diversitat de l’oferta gastronòmica continuant apostant pel producte local i de proximitat, tal com es feia fins ara. La carta de l’Embarcador de Ter inclourà plats freds de primer, carns a la brasa amb acompanyaments, amanides diverses i equilibrades, taules de formatges, fumats i embotits. L’oferta gastronòmica inclourà divertiments com la sopa de meló, el paté d’albergínia amb tomàquet i anxoves, el de moniato amb tomàquet i formatge de cabra o bé un iogurt de menta de postres. Pel que fa al beure, s’hi trobaran vins de petits productors i cerveses artesanals, també  d'altres industrials, però de més qualitat que les habituals. A la carta de l’Embarcador del Ter s’hi han inclòs  productes d’establiments i productors locals i comarcals tant d’alimentació com de beguda, hi trobarem producte de Can Cerilles, del Forn de Sant Roc, de Pilster i Gourmetic, també s’hi podran tastar productes del Serradet de Barneres, Formatges Riudavets i Oli del Tròs, entre d’altres L’oferta gastronòmica es complementarà, els dies de més afluència, amb una Food Truck de pizzes i una de creps.



La gestió cultural de l’Embarcador del Ter ha estat sempre un dels pilars d’aquest espai, per això en la proposta de Rifà, s’aposta per col·laborar i treballar conjuntament amb aquelles entitats de la ciutat que estiguin interessades en programar activitats i menciona també l’interès en poder col·laborar amb el GDT, entitat gestora de l’Embarcador del Ter fins la passada temporada que finalment no es va presentar al concurs.  



La proposta musical tindrà també un pes important en l’agenda de l’Embarcador, l’escenari, a més d’acollir l’oferta que les diferents entitats locals proposin, oferirà una programació musical de concerts en petit format els divendres al vespre i algun dijous, ampliada per activitats de lleure i d’interès social i cultural, els dissabtes i els diumenges a la tarda, dia que es vol programar a l'escenari activitats més familiars (circ, màgia...).



Concerts programats 



JUNY



Dv 19 - LEONMANSO (Menorca)



Dv 26 - CANELA ' N ' DRAMA (Barcelona)



Ds 27 - JOAN GARRIGA (El Vallès)



JULIOL



Dv 3 - EL SOBRINO DEL DIABLO (Barcelona)



Dv 10 - F.J. SEBASTIAN (França/Menorca)



Ds 11 - CRIS JUANICO (Menorca)



Dv 17 - PELAT I PELUT (Folgueroles, Osona)



Dv 24 - COLOMA BERTRAN & JU (Vic, Osona)



Dv 31 - DE LA CARMELA (Santa Coloma)



AGOST



Dv 7 - CLARA GORRIAS & DAVID



Altres artistes amb els que s’està treballant per tal que passin per l’escenari de l’Embarcador,  son: Mathew Mc Daid (Rupit), Marcel i Julia (Manlleu), Xarim Areste (Flix), Gerard Quintana (Girona), Marc Parrot (Vallès), Tonino Carotone (Navarrra), Lou Rois (Sabadell), Blind Reverendo (Torina, Itàlia), Pere Martinez (Sant Cugat), Tòxics (L’Esquirol), Greska (Vic), Les Granades (L’Esquirol) i Las Rubias (Torelló/Hostalets/Sevilla).



Horari i mesures de prevenció



A causa de l’estat d’alarma actual decretat pel Govern espanyol, les activitats i serveis programats es regiran rigorosament per aquelles normatives d’higiene, seguretat i distanciament social fixades a cada moment del  desescalament. S’intentarà no haver de suspendre cap activitat adaptant-les  a les mesures que corresponguin en cada moment. 



L’horari d’obertura serà de les 4 de la tarda a les 12 de la nit els diumenges, dilluns, dimarts, dimecres i dijous, i els divendres i dissabtes fins a les 2 de la matinada. Els dissabtes i diumenges també obrirà el servei de bar als matins i als migdies, complementant l’oferta amb Food Trucks de creps i pizzes.


Més notícies de Societat