L’Observatorium Gastronòmic, un encert amb perspectives de continuïtat
Va celebrar la seva primera edició i per iniciativa del Gremi d'Hostaleria d'Osona
Va celebrar la seva primera edició i per iniciativa del Gremi d'Hostaleria d'Osona
Toni Carrasco.- La nova presidència al Gremi d’Hostaleria, a càrrec del cuiner Fabià Contreras, ha mostrat aquest darrer cap de setmana un important salt qualitatiu en les formes i maneres de portar a terme la difusió de la cultura gastronòmica a la nostra comarca.
Una de les seves primeres iniciatives ha estat l’organització de la Fira Mercat de Gastronomia que porta per nom Observatorium Gastronòmic a l’espai firal El Sucre de Vic.
Una fira del sector, del sector i per al sector de la restauració osonenca que va incloure una trentena d’estands on es podia veure des de productes de qualitat o gurmets però també, per exemple, solucions imaginatives a problemes de neteja de les cuines dels restaurants per complir normativa sanitària o l’estalvi energètic amb noves formes de consumir energia.
La fira, que estava oberta tant a professionals com al públic en general, durant tot el diumenge i dilluns, també comptava amb un espai de divulgació dels productes dels diversos estands presents.