Àgil
Mellow Yellow

Neix Asoallerga, associació de pacients al·lèrgics, amb el lema “Per una mica, sí que passa”

l’Hostal Rural i restaurant Mas Blanc de Sant Martí de Centelles va acollir la presentació pública d’Asoallerga

L’Hostal rural i restaurant Mas Blanc de Sant Martí va acollir la presentació de l’entitat





Toni Carrasco.- La setmana passada l’Hostal Rural i restaurant Mas Blanc de Sant Martí de Centelles va acollir la presentació pública d’Asoallerga, associació de pacients al·lèrgics.



En l’acte es va comptar amb la presència i el suport incondicional de l’alcaldessa de Sant Martí de Centelles, Núria Roca; de l’alcalde de Sant Quirze de Besora, David Solà; de la doctora Rosa Muñoz, del Departament d’Al·lèrgies de l’Hospital Clínic, i de l’IRCE-IDIBAPS de la Universitat de Barcelona; de la presidenta d’Asoallerga, la santquirzenca Anna Marginet; de la vicepresidenta d’Asoallerga, i gerent del Mas Blanc, Ivette Sans; de la Núria Oriol, coach especialista en neurociència i intel·ligència emocional i del Toni Dinarès, en nom de l’Associació d’empresaris d’hostaleria i turisme de les comarques del Moianès i Osona.



En acabar la presentació es van poder degustar fins a una vintena de platets elaborats per l’equip de cuina i sala del Mas Blanc amb la inestimable col·laboració del cuiner de l’Hostal Can Serra de Pardines.





Entre les degustacions, elaborades in situ i aptes per a bona part de les al·lèrgies alimentàries existents es podien destacar els calamars a la romana amb farina de cigrons, la coca de full amb verdures, el de formatge amb truita sense ou de patata i ceba, el dau d’albergínia arrebossat amb farina de tapioca, les croquetes de pernil ibèric o les de brandada de bacallà. Les postres foren la crep casolana de biochoc, les orelletes casolanes sense gluten, minichoc o la coca de sucre amb xocolates sense proteïna de vaca. També es van servir altres plats de productes industrials ja elaborats com els xips de cigrons o els de llenties, els rolls de tomàquet, les patates corbes, les torradetes de crustini amb paté de xampinyons, els panets sense gluten amb embotits o la coca de pa torrada amb llonganissa. Els embotits eren elaborats de forma ben natural i artesanal per Collfred de Vidrà.


Més notícies de Societat