Presenten 'La botifarra de Riuprimer' dins de la recuperada Fira del Fredeluc i la botifarra
Una botifarra tradicional catalana que s’elabora artesanalment en dos establiments d’origen familiar
Toni Carrasco (Fotos: Josep M. Costa).- Una de les novetats d’enguany de la recuperada Fira del Fredeluc i la Botifarra ha estat la creació i presentació per part de dos obradors del poble, de 'La botifarra de Riuprimer'.
El passat diumenge 17 va tenir lloc la segona edició de la Fira a la plaça de la Vila 1 d’octubre, carrer Major i altres carrers cèntrics del poble. Les activitats principals es van portar a terme durant el matí amb una sortida de boletaires i xerrada divulgativa tot seguint les instruccions d’en Frede Bosquerol, Tamayo i Marc Casabosch. I cap al migdia va tenir lloc el tast de tapes elaborades pels comerços i restauradors locals.
La festa va incloure la presentació de 'La botifarra de Riuprimer' a càrrec del cuiner i presentador del televisiu programa de TV3, Cuina per a solters, Isma Prados. Una botifarra clàssica crua tradicional catalana que s’elabora artesanalment en dos establiments d’origen familiar i amb llarga tradició. Amb ingredients de primeríssima qualitat i una característica que la fan pròpia i única: l’elaboració a metres i la seva venda sempre a pams.
La fira es va completar amb una quinzena de parades de productes de proximitat, jocs i tallers infantils i una exposició de la Societat Catalana de Micologia.