Àgil
Mellow Yellow

Un centenar de persones gaudeixen de la festa de presentació de Taula Dolça

Compta amb 13 cuiners de postres, pastissers i xocolaters associats

Compta amb 13 cuiners de postres, pastissers i xocolaters associats.





Redacció.- El col·lectiu de pastissers, cuiners de postres i xocolaters, Taula Dolça, va celebrar aquest passat dimecres 22 la seva presentació oficial. Ho va fer amb una festa dolça que va congregar un centenar de persones al Prat Verd de Malla, on van gaudir d'un sopar dedicat a la cuina dolça amb un espectacular menú dolç que va sorprendre del primer a l'últim plat a tots els comensals.



Arnau Arboix, va destacar que Taula Dolça 'va néixer per transmetre el nostre ofici, amplificar-lo i fer-lo més visible'. Lluc Cruselles, per la seva part, va destacar que 'la pastisseria no pot quedar-se a segona divisió' i que 'el col·lectiu busca créixer amb noves incorporacions'.



Com va explicar Sènia Villalustre, Taula Dolça ja ha impulsat diversos sopars dolços 'però aquest, és el repte més gran, de moment'. En aquesta línia, Josep Esturi, va afirmar que 'portem una empenta molt forta i que tenim ganes de fer moltes més coses'. Raul Cegarra, va realçar la pastisseria també a través del punt de venda, a més de la restauració i és que 'abans només es comprava pastisseria els diumenges i ara se'n compra més cada dia'. Tots ells van posar de manifest el bon ambient que es respira al grup i les ganes de treballar junts per fer arribar la pastisseria arreu.


Més notícies de Societat